Jeugdgezondheidszorg

Kindcentrum De Ontdekking

Ontdekking…….van jezelf, je omgeving, je toekomst.

“Groot worden op de Ontdekking is als een avontuurlijke reis met interessante ontmoetingen en ervaringen. In uitdagende activiteiten gaan we op zoek naar onze mogelijkheden. Aan het eind van de reis stappen we met een rijk gevulde rugzak vol vertrouwen de grote wereld in!”

Jeugdgezondheidszorg GGD West-Brabant

Het begint op de dag van je geboorte met een knipoog naar 9 maanden daarvoor!
De eerste kennismaking met Kindcentrum De Ontdekking is voor ouders en kinderen in de wijk Oosterheide het bezoek van een medewerker van het consultatiebureau. De kleine ontdekkingsreiziger is dan zo’n 2 weken oud en wordt thuis bezocht. De weg naar De Ontdekking wordt gewezen door middel van een eerste afspraak op onze locatie en een telefoonnummer voor vragen en informatie.

De ontdekkingsreis van kleine mensjes op weg naar de toekomst gaat niet altijd vanzelf. De jeugdgezondheidszorg volgt samen met ouders de reis op de voet als het gaat om groei en ontwikkeling van jonge kinderen. Als het even wat minder vanzelf gaat kunnen onze medewerkers ondersteuning bieden bij vragen rondom voeding, verzorging en opvoeding. Het consultatiebureau heeft een vast programma voor alle kinderen, waarin ook de vaccinaties zijn opgenomen. Daarnaast bieden wij een maatwerkpakket voor allerlei vragen rondom opvoeden en opgroeien.

Inloopspreekuur locatie De Ontdekking: maandag van 13:30 – 14:30 uur

Tijdens vakanties zijn de inloopspreekuren volgens een aangepast vakantierooster, zie hiervoor onze website.

Jeugdarts: Odette Negers
Jeugdverpleegkundige: Jeanette Looman
Verpleegkundig specialist: Henny Derks
Assistente: Stina van Delft

 

Inloopspreekuur:
Maandag: 13:30 – 14:30 uur

 

Telefonisch contact met JGZ: 
Ma t/m vr: 08:00 – 17:00 uur
Tel: 076 – 528 20 51